• Pagina principală
  • Ajutor
  • Caută
  • Autentificare
  • Creează un cont
Pagini: [1] 2   În jos
Imprimă
Ajutor Subiect: Impresii din timpul initierilor la distanta  (Citit de 4823 ori)
0 Utilizatori și 1 Vizitator pe acest subiect.
Bogdan Levitchi
Administrator
*
Conectat Conectat

Gen: Bărbat

Bogdan Levitchi

« : Septembrie 01, 2008, 04:02:35 »

Cateva impresii din timpul initierilor Reiki primite prin e-mail

Ceea ce am simtit la initiere a fost ceva de vis!!! o stare de liniste si de impacare, cum nu am mai sitit pana atunci. Cat timp am stat cu ochii inchisi mi s-au perindat “prin fata ochilor” multe combinatii de culori superbe, care au contribuit la starea in care ma aflam. Am simtit furnicaturi in maini si picioare si in mod deosebit mi s-au incalzit talpile, ceea ce mie mi se intampla destul de rar. Inainte de aceasta am avut o stare de somnolenta. Poate ca nu ma pricep foarte bine la cuvinte, data fiind formatia mea spre partea de real , dar intr-un cuvant pot sa spun ca a fost o experienta deosebita si pe care as repeta-o oricand,daca mi s-ar oferi ocazia. Si pentru asta iti multumesc. - C. P.

Am avut senzatii calme, usoare furnicaturi in palme, mai puternice in talpi, in schimb mi-au tremurat ochii in mod continuu, ca atunci cand iti trece o lumina prin fata si o percepi desi ai ochii inchisi. Mi-au aparut culori, mai mult albastru, la un moment dat un copac inverzit, un apus de soare foarte rosu si umbra unui barbat cu o fereastra foarte luminata in spatele lui. Am simtit furnicaturi in talpi si usoare intepaturi, sau nu stiu cum sa le numesc, in dreptul abdomenului. - A. D.

In timpul initierii am vazut culori, mov si galben, iar in palme am simtit caldura si furnicaturi. - I. D.

Senzatiile in timpul acordajului au fost caldura urmata de transpiratie, o senzatie de amorteala in partea superioara a capului (pulsatorie) care mai apoi a coborat in cefa si o amorteala pe suprafata interioara a palmelor. - F. C.

Am simtit o caldura care s-a oprit in zona plexului solar si apoi a coborat mai jos de ombilic. De o intensitate ceva mai mare am simtit caldura in causul palmelor impreunate cu usoare furnicaturi in buricele degetelor si o usoara amortire a bratelor pana la coate. Am resimtit o usoara ameteala si picioarele grele. Am simtit caldura intensa, cu efect revulsiv urmata de o usoara transpiratie in toate chakrele trunchiului si ale capului, cu predilectie in cea a inimii, caldura pe care am resimtit-o si in brate. - G. C.

Am avut o stare de relaxare profunda, de liniste si cand am deschis ochii m-am simtit un pic schimbat, calm si o stare de bine. In timpul initierii am avut si o usoara stare de somnolenta… Cand am tinut mainile impreunate am simtit un puls puternic intre degete… Au mai fost senzatii de caldura in maini, senzatii de caldura si racoare in corp si amorteli. - I. I.

In primul rand o incalzire foarte puternica a palmelor, la un moment dat am avut senzatia ca mi-au transpirat palmele… Desi camera era intunecata, la un moment dat am avut o senzatie de relaxare foarte mare si o senzatie de lumina puternica, ca atunci cand am ochii inchisi si e soare in jurul meu. Era un fel de lumina laptoasa, placuta, as putea spune calda. Nu in ultimul rand pe tot parcursul am avut o senzatie la nivelul Ajna chakra ca si cum cineva apasa in acea zona , dar nu pot defini daca impingerea era din interior sau din exterior. - S. S.

Am incercat sa nu ma influentez rational si sa fiu cat de natural posibil… Pentru inceput am simtit furnicaturi in palme si o senzatie de caldura in jurul trupului… Dupa cateva clipe am inceput sa simt furnicaturile de jos pana sus in tot corpul. De fapt a fost ca un val care m-a “furnicat” de jos pana sus… Si au fost cam 3-4 reprize (cu mici pauze intre).. A fost ca o emanatie puternica de energie care mi-a invaluit tot trupul. Iar mai apoi am revenit la o stare de liniste si aveam o senzatie placuta in dreptul inimii. In tot ceea ce iti scriu incerc sa fiu cat mai realist posibil si sa nu exagerez pt. ca de obicei lumea are tendinta asta si as vrea sa nu urmez acelasi obicei. - V. B.
« Ultima modificare: Iunie 08, 2009, 10:56:26 de către Bogdan Levitchi » Memorat

Ing. Bogdan Levitchi - mobil: 0722.773.553 - e-mail: bogdan.levitchi@gmail.com - web: www.cursuri-reiki.ro
Bogdan Levitchi
Administrator
*
Conectat Conectat

Bogdan Levitchi

« Răspunde #1 : Septembrie 01, 2008, 04:03:09 »

La inceput m-am incalzit intens si am transpirat mai mult in zona fetei. In fata mea masa, calculatorul… ceva a trosnit de mai multe ori in timpul meditatiei. Pe frunte, deasupra ochiului drept, o mica durere trecatoare. Mainile imi erau foarte calde. In picioare si pe coloana vertebrala am simtit o caldura placuta. Experimentam o stare de liniste , eram un martor care privea linistit, pe un ecran , imagini care veneau in minte: un copac, dealuri cu verdeata, un tunel spiralat care ducea spre lumina, o anemona mov…
La un momentdat, pe frunte am simtit o adiere racoroasa.
Am multumit si l-am rugat pe Dumnezeu sa-i binecuvanteze pe Maestrul meu, pe toti oamenii, toate fiintele si toata creatia Sa.

Raza Violet - Articol transferat de pe blogul Intalniri de lucru - Reiki
Memorat

Ing. Bogdan Levitchi - mobil: 0722.773.553 - e-mail: bogdan.levitchi@gmail.com - web: www.cursuri-reiki.ro
Bogdan Levitchi
Administrator
*
Conectat Conectat

Bogdan Levitchi

« Răspunde #2 : Septembrie 01, 2008, 04:04:04 »

La inceput am fost putin ametita, parca ma leganam , s-a incalzit tot corpul incepand de la cap ,dupa care o transpiratie calda si rece care m-a tinut destul de mult timp . am simtit in dreptul nasului o adiere usoara . Capul greu il simteam ca o minge si parca ma strangea ceva dupa care pe coloana am simtit ca ma apasa iar tricoul s-a lipit de corp pe la mijlocul spatelui apoi bratele grele si furnicaturile le-am simtit doar in talpi si-n picioare mai pronuntate pe partea stanga .Fata imi amortise cu limba si maxilarele si tot corpul cand era usor cand greu . Spre sfarsit usoare intepaturi in brate si in spate in partea dreapta a omoplatului ma tinea ceva aproape o ora si jumatate . La final o usurare moleseala si m-a apucat cascatul iar cand am deschis ochii si m-am riducat m-a trosnit gatul.

Murty - Articol transferat de pe blogul Intalniri de lucru - Reiki
Memorat

Bogdan Levitchi
Administrator
*
Conectat Conectat

Bogdan Levitchi

« Răspunde #3 : Septembrie 01, 2008, 04:04:19 »

Asa e la tine.. mai furtunos. Dupa cum stii deja, greutatea in maini sunt energiile mai “grele” care ies, cascatul arata in continuare o purificare, presiunea pe coloana este ca urmare a curatarii canalelor energetice.
Memorat

Bogdan Levitchi
Administrator
*
Conectat Conectat

Bogdan Levitchi

« Răspunde #4 : Septembrie 01, 2008, 04:05:04 »

Despre Reiju si initiere in USUI Shiki Reiki Ryoho gradul I

Se vorbeste mult despre “trezire”; putem denumi aceasta etapa majora in viata spirituala a unui om cum dorim (vocabularul unei limbi este deopotriva suficient de bogat pentru a gasi un cuvant/termen dar si foarte sarac pentru a defini esenta aceastei stari). “Trezirea” poate veni oricand, nu are neaparat o cauza anume sau un eveniment care sa o determine. Judecata noastra, alterata dealtfel de propria vietuire, o poate pune pe seama unei anume conjuncturi; eu nu sunt convinsa de acest lucru.
In cazul meu, trezirea (inceputul trezirii, de fapt) a venit etapizat. Aplicand acceasi judecata subiectiva, consider ca a durat cam 6-7 ani. Nu stiu in ce stadiu sunt si am invatat ca nici nu trebuie sa ma preocupe acest lucru. Eu nu cred ca spiritualitatea opereaza cu ierarhii si clasamente; acolo unde acestea sunt invocate sunt tot rezultat al gandirii limitate si limitative ale indivizilor.
Acest inceput de trezire m-a condus catre un studiu tot mai intensificat al religiilor. Nici nu-mi pot aminti cum si cred ca nici nu are mare importanta, cum am ajuns la Reiki. M-a atras ca un magnet si, pentru ca un astrolog care imi facuse o astrograma karmica mi-a spus ca ar fi trebuit ca in aceasta viata sa imbratisez o meserie care are ca scop tratarea oamenilor, am decis ca va trebui sa incep initierea in Reiki si sa devin practician (sper sa ma ajute Dumnezeu sa si reusesc).
Am ajuns la aceasta prima etapa, de initiere.
Acum inteleg de ce nu trebuie sa vorbim foarte mult despre initiere. Experienta in sine nu poate fi impartasita si descrisa in mod adecvat (tot din lipsa de termeni); mai degraba as desena, daca as fi fost inzestrata cu un astfel de talent; insa ma tem ca si culorile potrivite lipsesc. Povestita unui om fara preocupari sirituale, poate conduce catre spitalizare in regim de urgenta si tratament cu socuri electrice.
Si acum, pe rand, povestea fiecarei etape a initierii.

Reiju
Un punct luminos s-a prefigurat in fata ochilor mei. Punctul a ramas la aceeasi dimensiune si din el s-a nascut o pasare care flutura din aripi; in cele din urma, pasarea a zburat si facut loc unei revarsari de energie, cu miscari in spirala, apoi ca un suvoi curgand din varful unui con. Culoarea violet si sclipiri argintii si lumina intensa s-au succedat cu mare rapiditate.

Initirea
Acelasi flux de energie, descriind spirale, curgand asemenea unui rau de munte. Apoi au aparut doua fiinte de lumina, una feminina si una masculina. Pe cea feminina nu am reusit sa o vad foarte bine, parca aparea numai o parte din fata sa si mai ales ochiul drept (frumos conturat, migdalat, parca fara iris, exprimand dragoste, compasiune si grija). Fiinta de lumina masculina, parea a fi Isus Christos, asa cum il prezinta iconografia crestina dar putea la fel de bine sa fie altcineva (Metatron, Melchizedek sau altii asemenea); nu stiu cine a fost, am intrebat “Tu esti Isuse Christoase?” si parca a stralucit mai tare. Nu stiu si in acelasi timp cred si sper.
Aceste fiinte de lumina predominau pe partea stanga a capului meu. Pe partea dreapta, aproape pe intreaga durata a initierii, a fost o minunata floare de lotus care se inchidea si se deschidea succint; minunat iluminata si stralucitoare.
Mainile mele, impreunate in rugaciune au fost deasemenea cuprinse de spirala de energie si intr-un anume moment, s-a conturat si o coroana mica, deasupra degetelor mele mijlocii, foarte sclipitoare, cum natura noastra nu poate inca crea. Mainile mele parca erau flori de lotus ale carei petale se deschideau rand pe rand sub energia fluida.
In momentul in care maestrul mi-a deschis palmele, am vazut o cruce, foarte frumoasa, din metal argintiu. Acesta a fost momentul maxim, cand corpul meu emotional a cedat si am inceput sa plang (imi venea sa plang in hohote, dar mi-a fost teama ca-i sperii pe colegii mei si pe maestru).

Intierea atinge toate corpurile: fizic, mental, emotional si in mod sigur si corpul eteric.
Nu cred ca a ramas fibra, celula, atom, punct energetic, neatinse de aceasta divina energie. Cat si cum se simte aceasta atingere depinde de fiecare dintre receptori (probabil de gradul de trezire).
Usoare dureri, intepaturi si greutate urmata de usurare in corpul fizic.
Bucurie, recunostinta si iubire in corp emotional.
Comunicare, intelegere, introspectie, cunoastere in corpul mental.
Nu stiu inca dar cred ca voi afla…in corpul eteric.

Gabriela - Articol transferat de pe blogul Intalniri de lucru - Reiki
Memorat

Madalina
Terapeut Reiki
*
Deconectat Deconectat

Gen: Femeie

« Răspunde #5 : Septembrie 02, 2008, 06:25:00 »

In timpul initierii am simtit in primul rind o pace deosebita, caldura in palme si am vizualizat culoarea-roz-violet. Stiu ca la un moment dat mi-au transpirat palmele si am lacrimat destul demult. Dupa initiere ma simteam diferit, mult mai calma, mai linistita in interior. A fost o atmosfera deosebita , o experienta frumoasa pentru mine si sper eu cat mai folositoare pentru mine si cei din jurul meu. Multumesc maestrului meu. Smiley
Memorat

"Credinta este penelul cu care sufletul picteaza lucruri Divine"
miraj
Terapeut Reiki
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #6 : Noiembrie 03, 2008, 11:03:49 »

Multumiri pentru initiere. Smiley
Am reusit inainte de ora stabilita cu cca 15 min, sa-mi asez piciorul operat pe un scaun in fata mea.
Mi-am aprins 2 lumanari si am inceput sa ma rog. Inainte de ora pragramata am simtit cateva valuri de caldura, dupa care a urmat o pauza. Pe urma a inceput cu o tensiune in zona gatului, ca si un fular bine strans si presiune in cutia craniana, de parca ceva nu mai incapea in ea.
Pe partea exterioara a talpii piciorului operat au inceput cateva puncte sa preseze, ca si niste taste ce canta o melodie. Presatul a durat pe toata perioada, iar talpa era fierbinte.
La un moment dat un val de energie a urcat din zona omoplatitor inspre cap, si mai sus.
A urmat un alt val in zona coapselor.
Furnicaturi in genunchiul operat. Imi venea sa-mi pun palmele pe el, dar cumva nu ma puteam misca.
Dupa care a fost iar o pauza, doar presatul in puncte deasupra degetului mic de la picior, pe exteriorul talpii a continuat.
Am crezut ca s-a terminat si am deschis ochii. Mi-a venit sa multumesc, am oferit recunostinta.
Nu imi mai simteam corpul, ca si cum era gol. M-am pipait si m-am simtit usoara ca o pana.
Cand a incetat presatul din talpa am vazut un pegas (sau altceva cu aripi) mic si luminos care zbura de la mine, putand sa-i vad doar bataile aripilor.
In urechi aveam o presiune ciudata ce venea din afara, ca si cum te astepti sa auzi ceva, cam ca si apropierea unui avion sau a unui zgomot monoton ce se apropie. Dar nu auzeam nimic, era doar senzatia de "presiune auditiva".
Totul a durat cam 30 de minute si de atunci imi curg lacrimile de la sine (15-20 min), desi nu ma simt trista. Inca ma simt usoara, parca plutesc.
Memorat
Murty
Terapeut Reiki
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #7 : Noiembrie 11, 2008, 05:52:57 »

in timpul initierii gr.III am aprins o lumanare si flacara lumanarii nu palpaia urca si cobora lin ca si cum s-ar fi stins dupa care iar urca fara intrerupere timp de 10- 15 minute dupa care a inceput sa arda normal dar cu flacara alungita . Am simtit ca ceva (ca si cum era un purice )se plimba prin cap si  cobora pe frunte si vibratii in corp care erau usoare la inceput dar cresteau in intensitate dupa care am simtit tot corpul amortit iar la cap o amorteala mult mai puternica a maxilarelor.  Imi era sete iar ochii imi erau impaenjeniti si vedeam flacara  lumanarii cum urca si cobora cu raze in culori de curcubeu care se marea si se micsora . Am simtit la maini si  un val de aer rece  care parea ca se misca prin camera . Obiectele din camera le vedeam ca se misca si se leaganau si erau inconjurate de lumina , asa le vedeam la flacara lumanarii .Aveam corpul greu la inceput dupa care nu l-am mai simtit iar urechile pareau ca si cum erau infundate si auzeam o liniste deplina  . Vedeam spre sfarsit cum flacara parea ca se plimba prin camera .Am stanutat de cateva ori la sfarsit si m-am culcat ca ma simteam obosita . La ora 3 m-am trezit si eram foarte odihnita , nu am mai putul sa adorm si am privit la tv , dupa care la 7 m-am pregatit sa merg la servici .
Multumesc  Divinitatii pentru darul pe care mi l-a trimis prin tine .
Memorat
Maria
Maestru
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #8 : Noiembrie 13, 2008, 11:46:12 »

Intai multumesc maestrului Bogdan Levitchi pentru initiere in Karuna 1 si 2. Perceptiile pe care le-am avut la initiere au fost deosebite in sensul ca desi acordajele mi-au fost facute de la distanta, am realizat foarte profund senzatiile . Am intrat de citeva ori in stari extatice, am simtit energia cum circula prin tot corpul si ceacrele mele. Apoi in ceacra 1-6-7 am simtit pulsatii. Am simtit energia cundalini trezita . (......) Citeva zile dupa acordaje, eram intr-o stare de fericire si incredere in mine, in plus constientizam unitatea mea cu tot ce ma inconjoara. Spre fericirea mea, constientizez si acum aceasta stare minunata, ceia ce ma face sa fiu atenta la modul cum gindesc si ma comport. Cred ca nu este PUTIN, este ceia ce trebuie sa traim zi de zi daca vrem cu adevarat sa evoluam ... Multumesc inca odata si astept cu nerabdare urmatorul acordaj, si altele care vor veni Maria Kiss
« Ultima modificare: Noiembrie 13, 2008, 12:49:33 de către Bogdan Levitchi » Memorat
Safir
Terapeut Reiki
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #9 : Noiembrie 21, 2008, 07:14:22 »

Dupa ce m-am asezat pe scaun cu mainile adunate in rugaciune la piept, cu ochii inchisi, pentru prima data am simtit  intense furnicaturi in buricele degetelor, pana la amortire. Apoi o durere intensa pe coloana si o usoara arsura in piept. Mi s-au incalzit talpile, am vizualizat o imagine cu crini de culoare visiniu inchis. Mainile le-am simtit ca doi magneti care se atrageau si bratele mi-erau amortite si aveam in ele o durere surda. La momentul acestui feedback (25 minute de la terminarea initierii) mana stanga imi este in continuare amortita.
Multumesc pentru initiere, multumesc pentru Lumina.
Memorat
miraj
Terapeut Reiki
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #10 : Decembrie 09, 2008, 06:57:31 »

In prima faza am simtit mai multe valuri de energie, apoi am inceput sa vad mai multe linii de lumina, ca atunci cand lumineaza pe vreme de ploaie. Simteam in jurul meu multe entitati luminoase care ma atingeau usor. Blizurile de lumina au inceput sa se adune in grupuri si sa formeze litere, semne, chipuri, valuri. Talpile imi ardeau. Palmele erau calde si pulsau, cu furnicaturi in inelarul stang. Am simtit nevoia sa le mut din Gassho pe genunchi, orientate in sus. Ochii ardeau, pe corp simteam valuri de caldura si racoare placura, ca niste brize. La un moment dat (aveam ochii inchisi, lumina difuza) am avut impresia ca s-a aprins o lumina puternica violet-alburiu, pentru cateva secunde. In palma stanga "simteam" ca am un obiect ca o unealta.
Catre sfarsit parca mi s-au "rearanjat" oasele si am primit un sentiment de liniste si multumire interioara.
Memorat
iza
Incepator
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #11 : Decembrie 24, 2008, 09:26:14 »

am simtit cum mi se incalzesc mainile si picioarele ceea ce e foarte ciudat deoarece le am tot timpul foarte reci!si m-au trecut niste furnicaturi prin tot corpu!am vazut multe culori dar si o multime de imagini.
« Ultima modificare: Decembrie 24, 2008, 12:06:51 de către Bogdan Levitchi » Memorat
dorina
Terapeut Reiki
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #12 : Ianuarie 21, 2009, 08:01:54 »

Buna seara,
in primul rand va multumesc din suflet pentru initiere. Ce am simtit in timpul acordajului: la inceput am simtit un camp energetic care m-a invaluit, am vazut imaginea dvs  (poza de pe site) , apoi valuri de caldura in tot corpul. La un moment dat am simtit o atingere pe mana stanga. Apoi am simtit o apasare la tample si apoi in dreptul chakrei a 6-a, am vizualizat o lumina care venea in fruntea mea, dar nu foarte clar. Am simtit si un camp energetic deasupra capului meu.De cateva ori am simtit nevoia sa respir abdominal profund.  La un moment dat mi-au lacrimat ochii , dar foarte putin.Am pierdut notiunea timpului si am stat mai mult de 15 minute. La un moment dat mi-a venit sa-mi  fac cruce si atunci am stiut ca s-a terminat.   
Dorina

21.01.2009
      Cand am facut meditatia pacii a fost extraordinar, am vazut culori (rosu,portocaliu, albastru, mov), am simtit un camp energetic in jurul meu, am simtit furnicaturi in dreptul chakrei a 7-a si in maini, si m-a cuprins o stare de bine, un zambet interior si exterior.    In momentul in care intru pe site, simt un camp energetic deasupra capului meu (parca imi umbla cineva in par) si mi se incalzeste mana stanga. La fel simt si cand ma gandesc la dvs. sau cand povestesc apropiatilor mei despre ceea ce fac. Ceea ce lucrez acum si cu celelalte tehnici pe care le mai stiu simt ca au valoare mai mare. , rezultatele au fost mult mai bune ca altadata.         Cat despre criza de vindecare, ieri am avut o usoara stare de ameteala si a revenit o raceala intr-o zona a corpului meu de care credream ca am scapat, dar sunt convinsa ca va trece repede.( Presupun ca asta este).     
     Va multumesc inca o data pentru binele care mi l-ati facut, Dorina
« Ultima modificare: Ianuarie 22, 2009, 07:30:05 de către dorina » Memorat
bogdan sacalus
Vizitator
« Răspunde #13 : Ianuarie 21, 2009, 08:54:13 »

In  timpul initieri fiinta  mi-a fost invaluita in lumina si iubire.la inceput  si pe toata durata initieri  am sesizat  o puternica energizare in  sahasrara   si  respectiv  muladhara.Talpile  mi-sau  incalzit  si   mai multe activari  in zona sacrala s-au  produs.Prin tot corpul meu energia reiki  circula cu putere spre  final  am  fost invaluit  intr-o spirala energetica  asi putea spune  vartej energetic  puternic revitalizant .Foarte  adevarat  energia  reiki  se manifesta puternic  si  la o initiere  de  grad unu. Dupa initiere  am  constatat  o  crestere  semnificativa  a frecventei  de  vibratie   medii  a organismului si  sunt  constient ca va creste . Nepretuite  sunt  consecintele  initieri . Va  multumesc  maestre   Bogdan Levitchi  .
« Ultima modificare: Martie 03, 2009, 09:55:00 de către S BOGDAN » Memorat
miraj
Terapeut Reiki
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #14 : Ianuarie 22, 2009, 10:46:22 »

Mii de multumiri!

Chiar daca n-a fost foarte intens fizic, in afara de arsuri in genunchiul operat in urma cu 3 luni, sunt ametita bine dupa initierea de asta seara. Ma sint ca intr-o dimensiune paralela.  Mainile, talpile si obrajii s-au infierbantat bine. Am simtit un miros tare placut si cunoscut de multa, multa vreme, desi nu pot sa zic "a ce miroase". Mi-a trezit amintiri vechi dar foarte vii pe tabloul interior.

Namaste!
« Ultima modificare: Ianuarie 22, 2009, 10:51:27 de către miraj » Memorat
Pagini: [1] 2   În sus
Imprimă
Schimbă forumul: